19.9 C
Budapest
2024, május 10,

Friss

Kézzelfogható segítség a senioroknak

Családtagjaink biztonsága talán a legfontosabb vágyunk. Ezen a téren jelent segítséget a Gondosóra Program. A 65 év felettiek számára alanyi jogon,...

Felszálló főnix

Françoise Gilot: Felszálló Főnix. I. 1983. (Fotó: Várfok Galéria) Françoise Gilot francia festőnő munkáiból nyílt kiállítás még tavaly decemberben...

Léptékváltás – Interjú Lajtai Györggyel

Lajtai György szinte soha nem ad interjút. Velünk a régi ismeretség okán kivételt tett, így egy exkluzív és egyedi portré elevenedik...

A végtelen combok és bomba testek margójára

„XY 60 éves létére bomba testet villantott bikiniben…”

Hűű faktor kimaxolva, nem is tudom, hogy milyen dőlésszögben cumizzam le a bal bokámat a szalagcím kapcsán, nem mintha képes lennék erre a mutatványra, de semmi csapongás.

Nos, én csak egy egyszerű vidéki srác vagyok, bonyolult kiadásokkal, lehet azért nem értem, mi az, hogy „létére”? Ez valami ördöngösségnek számít egy hatvan éves nőtől, azért kell kiemelni? S csak számomra van olyan üzenete, hogy van ebben a mondatban valami erősen megalázó, mert egy hatvan éves nőnél már meg kéne lepődnünk, hogy vonzó?

Abba pedig már bele se megyek, hogy mi az a baromság, hogy „bomba test”? Hol van ilyenkor a terrorelhárító alakulat? Oké, ez szánalmasra sikerült, de talán kevésbé, mint azok a Kelet-Ázsia területével megegyező irományok, amik ilyenkor nyáron elszaporodnak, akár egy szűnni nem akaró, viszkető nemi betegség.

Fekszem a parton, fürdőruhás nők mindenhol, különböző testek, formák… mosolyok, NŐK vesznek körül. Megint beugrik a szalagcím, 60 éves létére

Sajnálom a nőket. Persze magunkat is, nekünk se könnyebb, itt is van már „apuka test” meg mit tudom én, hogy milyen idióta jelzőkkel látnak el a „szakavatottak” minket, de az biztos, hogy sértőkkel.

Viszont velünk talán nem foglalkoznak annyit, míg az „átlag” nő mocskosul szégyellje magát, ha a teste nem hajaz valami filléres celebére, vagy éppen nem hozza Cuppogós Cunci – Dubaiban felszopó szakon kitűnővel végzett nimfa- paramétereit. Akinek az élete annyiból áll, hogy szoli-kozmi-fodrász után lemegy a „dzsimbe”, majd miután a több százezres edző ruci alatt a tangát visításig felrántotta, lő pár SZIGORÚAN segg-kitolós, durci barbie-tekintetű szelfit a női mosdóban. (Nyomokban ízlést tartalmazók ilyenkor azért becsukják a mögöttük lévő klotyó ajtót, de a durci baribe-ik mellett ezen képek jellemző szereplői még a wc csészék is. Ingyen van na, örüljünk az élménynek!)

Persze lehet azt mondani, hogy kit érdekelnek ezek a bugyuta, lájkgenerátor cikkek, de azért ismerjük jól a szavak erejét. Még ha nem is szentelünk rájuk figyelmet, azok szépen elraktározódnak a sejtfalakban, főleg ha gyakran kapjuk őket a vasárnapi ebéd mellé desszertként.

Éppen ezért, ha szülés után két héttel a nő nem villant vééégtelen hosszú combokat és bomba testet, akkor legjobb, ha elássa magát. Lehetőleg élve persze.

A félreértések elkerülése érdekében szeretném tisztázni, hogy még nem szültem és erősen esélyes, hogy soha nem is fogok, de szerintem egy ilyen teljesítmény alkalmával azért elég rendesen történnek dolgok a nő testével. De csak úgy tippelem! Ahogy azt is valószínűsítem, hogy utána a test igényel némi időt, hogy magához térve regenerálódjon. Csak úgy mellékesen jegyzem meg azt is, hogy nálunk falun a szülés az együtt jár egy vagy több csecsemővel, akivel apai tapasztalatom szerint nem baj, ha foglalkozunk. De úgy rendesen.

Ráadásul ezek a kis palánták ilyenkor gyakran inkább az édesanya közelségét igénylik, szóval van némi prioritás a „tökéletes bikini alak” megszerzése és a gyermek közt, de hangsúlyozom, férfi vagyok, szóval lehet tévedek. Mindenesetre azért milyen szuper, hogy ingyenélő cuncikat címlapon hoznak le, nesztek nők, itt kezdődik a Zigazi nő és a Zanya üzenettel.

És nem, egyáltalán nem arról van szó, hogy az anyaság oltárán fel kell áldozni magát a nőnek és eligénytelenedni, csak mondjuk milyen klafa lenne, ha sikerülne belőni azt a kurva arany középutat és felfogni, hogy az emberi test egyrészt változik, ráadásul szülés után könnyen előfordulhat, hogy az S-es ruciból, – a mindennapi edzés ellenére is – mit tudom én milyen lesz, nem vagyok képben a divat világában, de hogy nagyobb, az tuti. 

És akkor mi a retek van? Attól a nő már nem nő?

És visszakanyarodva a nyitó mondathoz, attól se, hogy hatvan éves? Hát, ha a Mindenható helyezné belém nyílvesszővel a tudását, se érteném, hogy hol kezdődik ezeknek az embereknek a nő? És ezzel a felfogással meddig tart náluk?

Belegondolnak abba, hogy mennyi frusztrációt és megfelelési kényszert adagolnak intravénásan ezekkel az irományokkal? Egyáltalán milyen alapon jelentik ki, hogy mit jelent az „álomalak”? Nem kéne már elhagyni ezeket a hülye elvárásokat a nőkkel szemben IS? Nem lehetne egyszerűen csak azt írni, hogy XY-t bikiniben fotózták le? Mit kell odaírni, hogy mennyi idős és minősíteni a testét? Tényleg ennyire számokban, hentes módjára mérik ezek a NŐI magazinok a nőket? Ők, akik azt állítják magukról, hogy pont értük vannak? Halkan kérdezem, milyen szándékkal? 

Fekszem a parton, fürdőruhás nők mindenhol, nincs robbanás veszély, sehol egy ketyegő test és szerencsére a combjuk se a végtelen univerzummal egyenlő. Egyik ilyen, másik olyan, különböző testek, formák… mosolyok, NŐK. Mindegyik úgy szép, ahogy van.

Több cikket itt találsz tőlem!

Latest Posts

Kézzelfogható segítség a senioroknak

Családtagjaink biztonsága talán a legfontosabb vágyunk. Ezen a téren jelent segítséget a Gondosóra Program. A 65 év felettiek számára alanyi jogon,...

Felszálló főnix

Françoise Gilot: Felszálló Főnix. I. 1983. (Fotó: Várfok Galéria) Françoise Gilot francia festőnő munkáiból nyílt kiállítás még tavaly decemberben...

Léptékváltás – Interjú Lajtai Györggyel

Lajtai György szinte soha nem ad interjút. Velünk a régi ismeretség okán kivételt tett, így egy exkluzív és egyedi portré elevenedik...