11.5 C
Budapest
szerda, augusztus 5, 2020

Karácsonyi mese

Sokak számára az év leginkább várt ünnepe a karácsony.

Friss

A szabadságnak ára van

Ez az év már önmagában is annyi extrém helyzetet produkált, hogy felfogni sem egyszerű, nem, hogy jól reagálni a szituációkra. Ugyanakkor talán éppen most...

3+1 dolog, amit tudnod kell, mielőtt szemöldöktetoválást csináltatsz!

A szemöldöktetoválás hatalmas találmány, hiszen széppé teszi az arcot és sok időt spórolhatunk meg vele reggelenként. De, mivel akár életünk végéig...

Jó lenne jól lenni. Már csak az a kérdés, hogyan?

Amikor az ember elér egy bizonyos kort, azt hiszi, megpihenhet. Na, ez most nem az a világ, főleg, ha magunkra, 40 pluszosokra...

Hiába látszik csinosnak, akár örökre is megkeserítheti az életed ez a nyári lábbeli

És most kivételesen nem a magas sarkú cipellőkről van szó! A cipőboltokban nyáron halomban állnak a szebbnél szebb saruk, flip-flop...

Hasznos, kényeztető termékek és szolgáltatások karantén idején

Kétségtelenül átkeltünk a nagy változások kapuján. Beléptünk egy nagyon idegen, nagyon új, de sok szempontból izgalmas világba. Most olyan termékeket és szolgáltatásokat mutatunk be, amelyek mögött a munkájuk iránt elkötelezett és segítő szándékú emberek állnak. Emberek, akik maguk is megvívják a saját harcukat a Covid-19-cel. Ugyanúgy, mint mindenki más.

Széles spektrumú válogatást hoztunk. Olyanokat, amik megkönnyítik a napjaid, kikapcsolnak, szórakoztatnak, vagy éppen segítenek a napi teendők könnyebbé tételében. Természetesen a biztonság az első, ezért most csak olyan megoldásokat mutatunk be, melyek online igénybe vehető szolgáltatások, termékek esetén pedig megoldott a házhozszállítás és az internet-alapú fizetés.

Érdemes végig olvasnod, mert minden témánk tartalmaz egy felajánlást is

Fontos információ, hogy a felajánlásokat a 40plusz.hu-nak írt facebook posztban vagy a szerkesztőség címére küldött levélben tudod igénybe venni. Hogy kinél lesz a legjobb helyen az ajándék, a felajánlóval közösen döntjük el és a facebook oldalunkon tesszük közzé.

Olvass, írj, tanulj nyelveket, mutatjuk, kik tudnak neked segíteni

Bár úgy tűnik, a diploma megszerzésének nem lesz rövidebb távon feltétele a nyelvvizsga, lássuk be, nem csak ezért tanulunk idegen nyelveket. Hanem azért, hogy kommunikálni tudjunk. Azért, hogy munkánk, utazásaink során megértsünk másokat és el tudjuk adni a világ bármely pontján a tudásunkat. Legalább egy idegen nyelv, de leginkább az angol készségszintű ismerete nélkül nehéz jó munkát találni.

Az a fránya prezentáció…

Főleg, ha angolul kell előadnod. Legyen most időd, fejleszd az angol nyelvi prezentációs technikád, tapasztalt nyelvtanárral. Az üzleti angolod és a prezentációs technikád csiszolása ki tudja, milyen előnyökhöz juttat akár hosszabb távon is.

Talán először érezzük ennyire azt a változást, amely teljesen új készségek elsajátítására sarkall sokakat.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy otthonod kényelméből csiszolhatod az üzletiangol tudásod. A felajánlásunk egy ingyenes, első alkalmas prezentációtechnika modul, próbáld ki kockázatmentesen most a Presentation Skills Pro oktatói csomagját.

Nem kétes a két „s”…

Aki többet ír, mint valaha, esetleg éppen a könyvén dolgozik, vagy blogolásra adta a fejét, de bizonytalan a stilisztikai részletekben, azoknak jól jöhet egy kis nyelvi kontroll. Ha kétes a két ”s” a nyelvtan háziban, vagy a beadandó szakdolgozatban, nyugi, van segítség. Mosolygó Marján Erzsébet – a megbízóinak is Böbe- tapasztalata és kreativitása biztosan kihúz a bajból, ha elakadtál a gyereked nyelvtan házijával, vagy éppen a saját szakdolgozatoddal. A felajánlás egy alkalmas segítség egy nyelvtan házifeladat elkészítésében.

Angolul vagy spanyolul kéne tanulni? Korrepetálás? Újrakezdés? Online, bárhonnan? Nem gond…

Az otthontanulás egyik legnagyobb kihívása, hogyan segíts a gyermekednek a nyelvi házikban. Nem csak a nyelvtudás, de az idő hiánya is nehezíti a kihívást. Mindenki dolgozik, anya, apa és a gyerekek is. Bízd a gyerek nyelvi háziját angol és spanyol tanárra. Angol és spanyol korrepetálás, nyelvi felkészítés kezdőtől a haladó szinten át akár a nyelvvizsgáig angol és spanyol nyelvekből gyakorlott nyelvtanártól. Felajánlásunk egy 45 perces nyelvi szintfelmérő angol és spanyol nyelvből is a Best Language jóvoltából.

Egy nagy ugrással áttérünk a főzés kihívásaira

Több ismerősöm panaszkodik, hogy sokkal több dolga lett, amióta otthonról dolgoznak. A saját munkájuk mellett felügyelik a gyermekeik tanulását és naponta főznek az egész család számára. Érthető, hogy több hét után már egyáltalán nem motiválja őket a konyhatündérkedés, ráadásul elvesztegetett időnek élik meg a konyhai sürgölődést. Mások pedig arra panaszkodnak, hogy egyáltalán nem tudnak vagy nem is akarnak megtanulni főzni. Ahány élethelyzet, annyi felmerülő igény, de egy megoldás biztosnak látszik, az ételrendelés.

Frissen főtt fogások egy kattintással, házhoz szállítva

Gondoltam, nézek olyan éttermet, ahol gyorsak, rugalmasak a házhozszállítás tekintetében és természetesen lehet online fizetni, ráadásul változatos a menükínálat.

A Rosé egy igazi belvárosi kisvendéglő magyaros és nemzetközi ételkínálattal. Nem véletlenül indították útjára a házhozszállítási szolgáltatást, így már Budapest több kerületében is elérhető az étterem összes ételkülönlegessége és 3 fogásos menüi. Felajánlásuk a Gulyásleves négercsókkal című könyv, névre szólóan dedikált példánya, a rendelés mellé csomagolva. A bónusz érvényesítéséhez vedd fel a kapcsolatot velünk.

Ints be a koronavírusnak. Maszk, ami lehet egyéni és vidám

Az egészség mindenek felett, ezért egy kicsit másképp is hozzá lehet állni a maszkok hordásához, íme a kedvencünk. Garantáljuk, hogy ezek a maszkok kimaxolják a cukiságfaktort. Ráadásul biztonságosan használhatod, mert cserélhető szűrőbetétekkel készülnek. Tudtátok, hogy a kimaxol szó a 2014. év ifjúsági szava volt? Erről a korrektor biztosan szívesen mesél neked, de most visszatérek a maszkokhoz.

Maszk csak neked, ha szeretnéd

A maszk hordása kényszerból alakult ki és leginkább a vírushelyzetre emlékeztet mindenkit. Ha már hordod, csinálj divatot belőle. Legyen a maszkod akár az önkifejezésed egy új formája. Találtunk egy igazán kreatív csapatot, akik profi nyomdatechnikai és varrodai háttérrel álltak neki a maszkok gyártásának. Nincs lehúzás, nincs megfizethetetlen ár, van viszont online fizetési lehetőség és házhozszállítás.

Mosható, jópofa és biztonságos

A maszkok 3 rétegűek, a 2 textil réteg közé egy cserélhető szűrőbetét van beépítve. Magas hőfokon mosható és vasalással is fertőtleníthető. Külön jópont, hogy gyerekméretben is gyártanak maszkokat. Felajánlásunk 20 db maszk olyanoknak, akiknek munkájukból adódóan naponta utazniuk kell és csak a tömegközlekedést tudják igénybe venni.

Olvasás, zene, kikapcsolódás, mert jár neked

Ki tudja mi a könyvkanapé? Én nem tudtam… De, amikor rákerestem, rájöttem, hogy a lustán, kényelmesen elnyúlva olvasni szeretők barátja. Sőt, ennél is több: tökéletes támaszték tablethez és e-book olvasóhoz. Az olvashop-ban nem csak ezt, de rengeteg olvasáshoz kötődő terméket tudsz beszerezni magadnak és a család minden tagjának. Könyvjelzők, könyves bögrék és könyves puzzle-ök visznek el a kikapcsolódás világába.

Könyves karantén kihívás

Sosem tudhatod, hátha az otthonlét hozza ki belőled az olvasás újrakezdésének igényét és szívesen csatlakozol egy könyves kihíváshoz. Könyvmolyoknak pedig szinte kötelező. A 14 kihívási szempont mindegyike arra inspirál, hogy a régóta olvasásra váró, saját könyvek listáját egy kicsit lejjebb apasszuk. Ennek kapcsán invitálunk benneteket egy játékos, június 30-ig tartó kihívásra és nyereményjátékra. A nyeremény egy pólóból és könyvjelzőből álló ajándékcsomag a 40plusz olvasóinak.

Nem lesz ebből kalamajka, van nála egy balalajka

Mi lenne, ha a bosszankodás, önmagad túlzott komolyan vétele, mások, a körülmények, a sors vagy a genetika hibáztatása helyett egyszer csak belenéznél egy (vagy több) görbe tükörbe? Ott hirtelen jól magadra ismernél, következésképpen nevetnél, és egyszeriben felderengene, hogy hoppá, voltaképpen rajtad múlik (nagyon sok) minden.” – ezekkel a szavakkal ajánlja nemrégiben megjelent könyvét Karolin.

Nagy Karolin olvasós-színezős könyve alapvetően a 35 év feletti korosztálynak szól. Szembe megy a korunkra és kultúránkra jellemző, mélyen beültetett népi kesergéssel, és egy másik, örömöt, boldogságot, a személyes felelősségvállalást áteresztő szemüvegen keresztül tekint ki a világra.

Ha neked is vannak efféle vágyaid, kapsz egy kis kézikönyvet az útra, a szerző oldalán megrendelheted. Felajánlásunk egy ajándék példány azoknak, akik nem félnek belenézni a saját görbe tükrükbe, esetleg jól jön egy új látásmód megismerése. Most akár a tiéd is lehet egy példány, jelentkezz érte.

Küldd el a saját tippjeid, oszd meg őket másokkal, ki tudja, kinek segítesz abban, hogy felfedezze a kedvenc témáját, vagy megtalálja, amire a leginkább szüksége van.

Az ajánló a 40plusz.hu #RóladNeked segítő programja keretében készült. A megjelent termékek és szolgáltatások ajánlása nem minősül reklámtevékenységnek.

Latest Posts

A szabadságnak ára van

Ez az év már önmagában is annyi extrém helyzetet produkált, hogy felfogni sem egyszerű, nem, hogy jól reagálni a szituációkra. Ugyanakkor talán éppen most...

3+1 dolog, amit tudnod kell, mielőtt szemöldöktetoválást csináltatsz!

A szemöldöktetoválás hatalmas találmány, hiszen széppé teszi az arcot és sok időt spórolhatunk meg vele reggelenként. De, mivel akár életünk végéig...

Jó lenne jól lenni. Már csak az a kérdés, hogyan?

Amikor az ember elér egy bizonyos kort, azt hiszi, megpihenhet. Na, ez most nem az a világ, főleg, ha magunkra, 40 pluszosokra...

Hiába látszik csinosnak, akár örökre is megkeserítheti az életed ez a nyári lábbeli

És most kivételesen nem a magas sarkú cipellőkről van szó! A cipőboltokban nyáron halomban állnak a szebbnél szebb saruk, flip-flop...

#elmúltálnegyven

várunk a közösségünkben

Ne hagyd ki

Hogyan úszhatod meg a minden magyart fenyegető nyugdíjkatasztrófát?

25-35 évesen még lehet havi 10-20 ezer forintnyi megtakarításból is havi 100-200 ezres nyugdíj-kiegészítést építeni.

650 OTP-nyi kárt okozott a kínai hedge fund tesó

A nyár végi, ősz eleji kínai pánik 5000 milliárd dollárnyi veszteséget okozott - ez az OTP piaci kapitalizációjának 654-szerese

Gyakori hibák, melyeket elkövetünk a pénzügyeinkkel kapcsolatban

A 20-as korosztálytól egészen a 60-as korosztályig bemutatjuk ezeket a hibákat és a megoldásokat.

5 élettani tipp, ami segít a jobb munkavégzésben

Irodai munka esetén, egész nap egy székben, a számítógép előtt görnyedve könnyen előfordulhat, hogy alábbhagy a munkánk hatékonysága. Ránk tör a délután álmosság vagy egyszerűen csak csökken a koncentrációnk. A következő tippek segítenek elkerülni ezeket

Körtartozások, avagy a jólét illúziója

A mostani cikkben az idei év gazdasági eseményei közül ragadok ki néhányat, és leírom a saját véleményemet velük kapcsolatban. Nézzük is...

Hírek a postafiókodban

Csak egy kattintás és hetente küldjük a legújabb híreket. Rólad. Neked.