11.1 C
Budapest
2024, április 19,

Friss

Login Slot88: Hyperlink Alternatif Slot88 Slot 88 Login Versi Terbaru

Jika Anda sudah memiliki akun, cukup masuk dengan menggunakan nama pengguna dan kata sandi yang Anda buat saat mendaftar. Setelah Anda mengisi formulir pendaftaran, Anda mungkin perlu melakukan verifikasi akun Anda. Daun123 biasanya akan mengirimkan e-mail verifikasi atau kode verifikasi melalui SMS ke alamat email atau nomor telepon yang Anda berikan. Periksa kotak masuk e-mail Anda atau pesan di ponsel Anda untuk menemukan instruksi verifikasi dan ikuti petunjuk yang diberikan.

Kézzelfogható segítség a senioroknak

Családtagjaink biztonsága talán a legfontosabb vágyunk. Ezen a téren jelent segítséget a Gondosóra Program. A 65 év felettiek számára alanyi jogon,...

OH MEIN GOTT! Das ABC von Online Dating

Unter den coolsten Gründe, sprechen online ist Nutzung einem bestimmten Sprachvokabular gesprochen nur im Internet, a Sprache an meine Meinung wirklich vereinfacht und...

Pixbet: Apostas Oficiais Do Brasileiro Acerte No Bolão Pixbet!

Após concluir determinadas etapas, você terá a oportunidade de efetuar as suas apostas e desfrutar de todos os serviços e recursos disponíveis. Seguindo os passos descritos acima, é possível que o apostador renomeie o atalho na tela principal do seu dispositivo. Essa é uma solução mais prática de baixar Pixbet app e apostar a qualquer momento. A versão apk está disponível para os usuários do sistema Android, ou na versão móvel para aqueles que usam o sistema iOS. Ademais, é importante mencionar, que o cadastro deve ser preenchido com dados reais e válidos.

A JÓ FIÚK – Mi lesz a jófiúkkal? Ezek szerint akkor férfiként érdemes rossznak lenni?

A jó, a rossz és a csúf…… Avagy a jó és rossz fiú és a szépség kapcsolata 2. rész
 

Egészen pontosan a jófiú, a rosszfiú … és hogy kihez vonzódik a nő – avagy titkok a vonzalom tudományából.

Miért szeretik a nők a rosszfiúkat? Íme, körbejárjuk a témát, derüljön ki a kendőzetlen igazság, hogy miért kedvelik a lányok a „rosszat”!

 

A JÓ FIÚK – Mi lesz a jófiúkkal? Ezek szerint akkor férfiként érdemes rossznak lenni?

 

A filmekben – elsősorban amerikai filmekre utalok itt – is számtalan történet épül arra, hogy a nők a rosszfiúkat szeretik és őket választják. A filmben párhuzamba állítva a jó srácot és rosszfiút, végül gyakran a negatív férfi figura nyeri el a lány szerelmét. A jó srácok nem tudnak versenyezni a rosszfiú társaikkal.

Persze a rosszfiú sokszor megváltozik a történet végére, mintegy azt sugallva, hogy mégis érdemes őt szeretni. Tény, hogy a rosszfiúk sokszor azért lettek rosszak, mert gyerek-, és ifjúkorukban nem kapták meg a megfelelő szeretetet. Gondoljunk csak többek között A szürke 50 árnyalata című film hősének fiatalkori lelki sérüléseire.

Sajnos nemcsak a filmekben, hanem az életben is hajlamosak sokan a lelki sérüléseik feloldása helyett állandó hivatkozási alapot gyártani maguknak a viselkedésük igazolására.

 

Miért szeretjük mégis azt a férfit aki megbánt, elhagy?

 

És most nézzünk egy veszélyes mítoszt:

 

 „A visszafogott és szerény férfiak pedig sokszor alulmaradnak a rosszfiúkkal szemben. A nők csak a rosszfiúkra buknak, és hiába jönnek a rendes, megértő férfiak, akik odáig vannak értük, a nőknek mégis a kihívás kell.”

 

Ez a széles körben népszerű társkereső mítosz számos veszélyes helyzetet okozhat.

Az egyik ilyen helyzet azt eredményezi, hogy a jófiúk feladják a harcot, és megpróbálnak természetükkel szembe fordulva rosszfiúkká válni, főleg fiatalon. Egyeseket ugyanis arra ösztönözhet ez, hogy eleget téve a mítosznak, rosszfiúként viselkedjenek. Ez azonban veszélybe sodorhatja az értelmes kapcsolatok kialakításának lehetőségét.

 

Történetünk éppen erre példa:

 

Zoltán abban kérte a segítségemet, hogy nézzük át, hogy mi a baj a társkereső profiljával. Bár sokan megnézték, mégis alig válaszoltak neki. Átnéztük a profilképeit, és bizony ott is szükséges volt változtatni, mert számos olyan fénykép volt róla, ami nem volt megfelelő: vagy Zoltán volt előnytelen nézetből fényképezve, vagy az öltözékén volt javítani való. (Ezekről is fogok még írni a későbbiekben, hogy hogyan tudunk magunkról igaz, hiteles, de sokkal előnyösebb képet mutatni)
De hogy mi volt a fő gond a profillal Zoltán esetében? A rövid bemutatkozó szövege, ami egyáltalán nem sikerült jól.
„Szeretnék egy normális, komoly kapcsolatot. Ne legyél prűd, szeresd a 69-es pózt”

Természetesen úgy gondolom, hogy egy jó kapcsolathoz hozzátartozik az is, hogy a szexualitásról is tudjanak a felek őszintén beszélni egymással, azonban ennek nem az első bemutatkozó sorban lenne a helye.

Miközben erről beszélgettünk, Zoltán elmondta azt az aggályát, hogy „de hát a nőknek úgysem kellenek a megbízható férfiak, csak a rosszfiúkat keresik.”  

Átbeszéltük, hogy mi lenne a valós célja, és szép lassan kiderült, hogy tényleg komoly kapcsolatot keres, egy olyan társ mellett, akivel elmehet sétálni, kirándulni, közös programokat tudnak szervezni és megfelelő harmónia esetén egy életre szóló kapcsolatot tudnak kialakítani.

Így a bemutatkozó szövegét is átírtuk a valós céljainak megfelelően, ennek köszönhetően már sokkal több olyan hölgy reagált az ismerkedési szándékára, aki szintén tartós, komoly kapcsolatot keresett.

 

Zoltánnak nem írtak vissza a nők. megtaláltam az okokat.

 

Jól tudjuk, hogy a rosszfiúk elenyésző mértékben változnak meg a mozifilmen kívüli világban.

 

Nagyon szórakoztatóak és viszonylag könnyen tudnak új kapcsolatokat létesíteni, így elsőre szinte képesek hipnotizálni a nőket. A kezdeti első kellemes benyomásokkal ellentétben azonban később fokozatosan kiderül, hogy önzőek, hidegek és arrogánsak. A látszat fenntartása miatt a sötét személyiségjegyekkel rendelkezőknek dolgozniuk kell azon, hogy őrizzék a jó képet magukról, idővel azonban egyre inkább nehézségekbe ütközik a kellemetlen oldaluk elrejtése.

Nem meglepő tehát, hogy amikor már képtelenek a látszatot fenntartani, eltűnnek, így nem alakul ki velük hosszabb távú, elkötelezett kapcsolat.

 

A negatív személyiségjegyekkel rendelkező fiúk valóban népszerűbbek a nőknél?

 

Valóban a szép és rosszfiúkat szeretik a nők?

 

Ezzel kapcsolatban számos vizsgálatot végeztek már. Amikor a nőknek hipotetikus partnereket kell értékelni, egyértelműen kedvelik a „szép” férfiakat. És valóban a szépség, az előnyös külső erejét nem szabad alábecsülni. Viszont amikor a résztvevők olyan társkereső hirdetéseket látnak, amelyekben az emberek önzetlennek írják le magukat, sokkal vonzóbbnak találták őket, mint azokat, akik magukról ilyen pozitív belső tulajdonságokat nem említettek.

További vizsgálatok során a nőknek különböző személyiségtípusú férfiakat mutattak be, és megnézték, hogy melyiküket preferálják. Egy ilyen tanulmányban a résztvevőknek segítséget kellett nyújtani egy Susan nevű kitalált karakter párválasztásához, három férfi versenyzőt meghallgatva. A jelölteknek kérdéseket tehettek fel, és kiderült, hogy az egyik ember kedves és gondoskodó volt, aki mesélt is erről az érzéseiről, a másik érzéketlen volt, míg a harmadik versenyző egyszerű válaszokat adott. A teszt során a résztvevők Susan számára a kedves versenyzőt választották ismerkedő partnerként.

 

Hasonlóképpen azt is kimutatták, hogy a nők inkább az érzékeny, magabiztos és laza férfiakat preferálják, és nagyon kevés (ha van ilyen) nő szeretne negatív személyiségvonásokkal rendelkező embert.

 

Kutatások is bizonyítják, hogy a rosszfiúk jó tulajdnoságait keresik a nők

 

Itt tenném hozzá, hogy az a gondolat, hogy a nők rosszfiúkat szeretnének találni maguknak, valójában arra jó csak, hogy megerősítse a rosszindulatú gondolkodók elképzelését. Lehetővé teszi, hogy a táskeresés sikertelensége miatt egyes emberek hibáztassák és gyűlöljék a nőket. Ez elhárítja a figyelmüket a saját hiányosságaikról.

 

A rosszfiúk előnyös tulajdonságai

 

Tulajdonképpen beláthatjuk, hogy a nők nem szeretik a rosszfiúkat, pontosabban nem a rossz tulajdonságaik miatt szeretik őket, hanem azokért a tulajdonságokért, amik sokszor hiányoznak a megbízható, kedves fickókból, szemben a rosszfiúkkal.

A nők hajlamosak vonzódni ezekhez a férfiakhoz meggyőzőképességük és magabiztosságuk miatt.
Nézzük, milyen vonzó tulajdonságokkal is bírnak a rosszfiúk, amelyek a túlélés és így az evolúció szempontjából sem másodlagosak.

1.     Vakmerőség, bátorság, vagányság, ez jelzésként szolgálhat, hogy jó a genetikai minősége és állapota, nem félnek a veszélyektől (látszólag 9 életük van)

2.     Impulzivitás, gondtalanság és meggondolatlanság, nem érdekli őket, hogy ki mit gondol róluk

3.     Határozottság, mert a rosszfiúk döntésképesek – a lányok szeretik, ha a férfi képes a helyzetek irányítására és nem habozik

4.     Önközpontúak, de rendkívül önállóak, cél- és eredményorientáltak, a saját érdekükre és céljaikra összpontosítanak

5.     Függetlenek, elérhetetlenek – azt a benyomást keltik, hogy senki sem kaphatja meg őket, amitől a csajok csak még jobban meg akarják szerezni őket

6.     Dominancia, magabiztosság, a jogosultság érzése, magas önértékelés – ez gyakran nagyon vonzó a kezdeti találkozások alkalmával

7.     Erős, határozott testbeszéd, ellenállhatatlanság – magabiztosabb és vonzóbb a testbeszédük és az arckifejezésük

8.     Szexik, ezt nem lehet elvitatni, a rosszfiúk elképesztően szexik. A kiállásuk, határozottságuk és az attitűdjük együtt szexissé teszi őket

9.     Előnyös megjelenés – sok erőfeszítést tesznek a megjelenésük tökéletesítéséért, több időt töltenek izomépítéssel, előnyösen összeállított a ruhatáruk, mely miatt más fiúkhoz képest vonzóbbak, jó benyomást keltenek (jó megjelenés esetén hajlamosabbak vagyunk elhinni, hogy okos, kedves, magabiztos a másik, még akkor is, ha ez nem igaz)

10.  Szórakoztatóak – a rosszfiúk szórakoztatóbbnak tűnnek (de csak rövid távon), mert tudják, hogyan kell jól érezni magukat

11.  Érdekesek és kalandosak, kell egy kis izgalom…

12.  Rejtélyesek, kiszámíthatatlanok – egy rossz fiú sokszor eltűnik, nem válaszol az üzenetekre, nem érhető el, nem teszi a nőt a prioritások közé, nem üldözi a nőt, ami még vonzóbbá teszi őt

13.  Bátorság, merészség, kezdeményezőkészség. A rossz fiúk megteszik azt, amit akarnak, nem félnek flörtölni, nem félnek elmondani a lányoknak, hogy mit szeretnének (a magabiztosságuknak köszönhetően azt feltételezik, hogy minden lány szereti őket, minden különösebb bizonyíték nélkül).

 

Összegzésül: Ahogy a különböző vizsgálatok is kimutatták, a nők nem a rossz tulajdonságokat, vagy vonásokat szeretik, hanem a negatív személyiségvonásokkal rendelkező férfiak előnyös tulajdonságait.
Ezekből számos tulajdonságot lehet kifejleszteni a jófiúknak is. Nem mellékesen ezek elsajátításaival nemcsak a nőknél lesznek sikeresek, hanem pozitívan hat az életük más területeire is!

 

Keressél meg, ha szeretnéd fejleszteni magad és szívesen lennél sikeresebb!

 

Tetszett a cikk, amit olvastál? Oszd meg másokkal is!

{4WMH1O}

Latest Posts

Login Slot88: Hyperlink Alternatif Slot88 Slot 88 Login Versi Terbaru

Jika Anda sudah memiliki akun, cukup masuk dengan menggunakan nama pengguna dan kata sandi yang Anda buat saat mendaftar. Setelah Anda mengisi formulir pendaftaran, Anda mungkin perlu melakukan verifikasi akun Anda. Daun123 biasanya akan mengirimkan e-mail verifikasi atau kode verifikasi melalui SMS ke alamat email atau nomor telepon yang Anda berikan. Periksa kotak masuk e-mail Anda atau pesan di ponsel Anda untuk menemukan instruksi verifikasi dan ikuti petunjuk yang diberikan.

Kézzelfogható segítség a senioroknak

Családtagjaink biztonsága talán a legfontosabb vágyunk. Ezen a téren jelent segítséget a Gondosóra Program. A 65 év felettiek számára alanyi jogon,...

OH MEIN GOTT! Das ABC von Online Dating

Unter den coolsten Gründe, sprechen online ist Nutzung einem bestimmten Sprachvokabular gesprochen nur im Internet, a Sprache an meine Meinung wirklich vereinfacht und...

Pixbet: Apostas Oficiais Do Brasileiro Acerte No Bolão Pixbet!

Após concluir determinadas etapas, você terá a oportunidade de efetuar as suas apostas e desfrutar de todos os serviços e recursos disponíveis. Seguindo os passos descritos acima, é possível que o apostador renomeie o atalho na tela principal do seu dispositivo. Essa é uma solução mais prática de baixar Pixbet app e apostar a qualquer momento. A versão apk está disponível para os usuários do sistema Android, ou na versão móvel para aqueles que usam o sistema iOS. Ademais, é importante mencionar, que o cadastro deve ser preenchido com dados reais e válidos.