Hírcentrum

Változó korban verd ki a fejedből a fogyókúrát

A legrosszabb tünet a változókor során a testsúly növekedése. Minden embernek fontos a külső megjelenés, és az is természetes igény, hogy magabiztosan tudjon megjelenni. Az élet minden területén csak a tökéletes testi és lelki egyensúly esetén tudunk 100 százalékosan teljesíteni.

Ott vagyok otthon, ahová tartozom

A család számára azt az összetartó közösséget jelenti, amely tűzön-vizen átvivő egységet alkot, s melyben a problémákat közösen akarják megoldani. A kongói-magyar szülők egyszem fia, Kembe Sorel Arthur, akivel identitásról, olimpiáról és a közszereplők személyes felelősségéről beszélgettünk.

Tanácsok festmények, falikárpitok keretezéséhez

Kortárs festményhez keretet választani nem könnyű, alaposan mérlegelni kell, nehogy a keret elnyomja a mű hangsúlyát. A figuratív művekhez, vagy az absztrakthoz nehezebb keretet választani? Hogyan rögzítsük a megnyúlás veszélye nélkül az étékes falikárpitot? Olvassa el tanácsainkat, s máris bátrabban belevághat otthona stílusos szépítésébe.

Eljön a változó kor - készülj fel rá előre

A klimax a szervezet hormonális átállásának, az úgynevezett változó kornak görög eredetű elnevezése. A nő olyan, mint egy kis virág, folyamatosan öntözni, gondozni kell. A változó korra előre fel kell készülni, testben és lélekben egész életünk során. A legjobb a természet eszközeit alkalmazni és nem mesterséges hormonpótlással küzdeni a tünetek ellen.

Egy igazi IronMan Veszprémből

Azt mondja, véletlenül indult el élete első IronMan versenyén, amelyre másfél hónap alatt készült fel. Előtte azért lefutotta a 111 km-es Terep Ultra Maratont. Úgy véli, minél idősebb, annál jobban képes a hosszú távú teljesítményekre. Ezek szerint sokat fogunk még hallani Ébner Lászlóról, mert mindössze 47 éves.

A Torino Design nagy dobása

Gyanítjuk, még a sportkocsik rajongói sem sokat hallottak a Torino Desing nevű olasz cégről. A céget Roberto Piatti 1996-ban alapította, s egyedi formavilágukról váltak ismertté a design autók szerelmeseinek körében.

Hidrogén a mobiltelefonban

Izgalmas újdonságról számolt be a napokban a brit Intelligent Energy vállalat; elkészült az első hidrogén üzemmódban működő akkumulátor, melynek prototípusát egy iPhone 6-os készülékben helyezték el.