Hírcentrum

Anyukám, a „szájbermami”

Már annak nagyon örültem, amikor anyukám a DVD lejátszó használatát megtanulta körülbelül 10 évvel ezelőtt. Akkurátusan felírta a teendőket lépésről-lépésre. Amikor filmet vagy az unokákról készült képeket szeretett volna nézni, elővette a noteszét és a leírt tennivalókat követve, szépen üzembe helyezte a készüléket. Volt öröm: a mama igazi technikai zseni!

Így veszíts el éveket 2 perc alatt!

„- Akkor ezt most kipróbáljuk”-, mondtuk az irodában, és úgy is tettünk. Egymás arcát kenegettük nagyokat nevetgélve, közben mindenki saját hite szerint bizonygatta, hogy ez sem lesz jó semmire, vagy éppen csendesen bizakodott, hátha mégis…

A napozás veszélyei

A napon fekve pihenni és barnulni fantasztikus érzés, a nyár egyik legjobb programja. Aki tudatosan és óvatosan napozik, elkerülheti a komolyabb ártalmakat.

Az egész család a neten van

A családi kapcsolattartás marginális eszközévé lépett elő az internet. Egyre biztosabban a szülő, nagyszülő és unoka közötti kommunikációs összekötő kapoccsá növi ki magát. Hogy ez mennyire tesz jót a családi kapcsolatoknak és helyezi a személyes élmények nyújtotta érzelmeket egy teljesen másik dimenzióba? Nagy kérdés.

A szépség az egészséges mosolynál kezdődik

A fogfájás mindannyiunk rettegett betegsége. Ápolt, tökéletes, fehér fogakról álmodozunk, azonban a ragyogó fogsorért sokkal többet kell tenni, mint a mindennapi fogápolás. Néhány praktikus tanáccsal segítünk a megfelelő fogászati kezelés kiválasztásában.