Színes hírek

Baba a fedélzeten - Egy pötty, két pötty, sok pötty

Eseménydús volt az elmúlt időszak kis családunk életében. Október 23-án, vasárnap családi fotózás, kedden babazsúr, szerdától két hét karantén! Miért is? Gergő fotójából azonnal kiderül, milyen kellemetlen meglepetéssel engedtük haza a vendégeinket.

Az én adventem

"Advent a várakozás megszentelése. Rokona annak a gyönyörű gondolatnak, hogy meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk." Pilinszky János gondolatával összefoglalhatnám mindazt, amit ilyenkor érzek.

Baba a fedélzeten - Babazsúr

Már tavasszal elkezdtük a babalátogatásokat, itt volt hát az ideje, hogy mindezt viszonozzuk. Nem egyenként hívtam hozzánk a látogatókat, hanem gondoltam egyet, és egy mini babazsúrt rendeztem, csak energiatakarékossági okokból. A saját energiámmal próbáltam takarékoskodni, hiszen így csak egyszer kell kiglancolni a lakást és sütni-főzni.

Az élet bónuszai 40 év felett

Érdekes, vicces, ironikus, ám sok szempontból elgondolkodtató állítások keringenek a neten arról, miért is kell értékelnünk a negyedik X átlépését. Persze, nem vagyunk egyformák! Vannak, akik kétségbe esnek, és úgy érzik, hogy itt a világvége, és mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék, megtartsák mindazokat az előnyöket, melyek a negyvenedik életévük betöltése előtt jellemezték az életüket.