Színes hírek

Hogyan kezdj hozzá a társkereséshez 40 év felett?

Döntsd el, hogy valóban szeretnél e társat magadnak. Ne a társadalmi elvárásoknak akarj megfelelni és ne kövesd a barátok és a család által kijelölt utat. A Te életed, Te hozod a döntéseket párkapcsolati téren is. Légy őszinte magaddal.

Őszi napfényben

Az ősz legszebb napjai számomra azok, amilyen ezen a hétvégén is volt: fátyolos reggel után szikrázó kék égbolt, simogató napsugarak. Bizseregnek az ember érzékei, kívánja a szabad levegőt.

Kit keres a nő, mire vágyik a férfi?

A megváltozott társadalmi struktúrákban nincsenek élesen elkülönülő női és férfi szerepek. A nő elvárja, hogy a férfiben is meglegyenek a női tulajdonságok ahhoz, hogy mély és intim kapcsolatot tudjon vele kialakítani és fordítva is igaz: a férfi is elvárja a nőtől, hogy önálló, autonóm és önfenntartó legyen.

Kilenc millió forintos szülés

Érdekes hír járja be a világsajtót. Egy tajvani nő a Los Angelesbe tartó repülőjáraton vajúdni kezdett, ezért a repülőgép kapitánya a legközelebbi repülőtér, az alaszkai Anchoage felé vette az irányt.

PromócióSóterápiával az egészség megőrzéséért

A minőségi sóterápia, a megfelelően telepített sóbarlang hidat képezhet a jelenlegi orvosi gyakorlat és a természetes gyógymódok között a páciensek gyógyulása érdekében. „A sóterápia az egészségmegőrzés mással nem helyettesíthető része” – emeli ki dr. Szim Katalin orvos, sóterápiás tanácsadó.

A kisgyerek énem álma

Öt éves koromban, amikor a legtöbben még meséket szeretnek hallgatni, én egy fekete könyvet szorongattam állandóan a kezemben, aminek már teljesen szétfoszlott a külső borítója: Peterson & Mountfort & Hollom: Európa madarai.

Boldogkőváralján kirándultunk

Ismerőseink mesélték, hogy nagyon szép a táj és remek programok vannak a várban, így a hétvégén felpakoltuk a 6 éves unokát és elindultunk Boldogkőváraljára kirándulni.