Színes hírek

Kilenc millió forintos szülés

Érdekes hír járja be a világsajtót. Egy tajvani nő a Los Angelesbe tartó repülőjáraton vajúdni kezdett, ezért a repülőgép kapitánya a legközelebbi repülőtér, az alaszkai Anchoage felé vette az irányt.

PromócióSóterápiával az egészség megőrzéséért

A minőségi sóterápia, a megfelelően telepített sóbarlang hidat képezhet a jelenlegi orvosi gyakorlat és a természetes gyógymódok között a páciensek gyógyulása érdekében. „A sóterápia az egészségmegőrzés mással nem helyettesíthető része” – emeli ki dr. Szim Katalin orvos, sóterápiás tanácsadó.

A kisgyerek énem álma

Öt éves koromban, amikor a legtöbben még meséket szeretnek hallgatni, én egy fekete könyvet szorongattam állandóan a kezemben, aminek már teljesen szétfoszlott a külső borítója: Peterson & Mountfort & Hollom: Európa madarai.

Boldogkőváralján kirándultunk

Ismerőseink mesélték, hogy nagyon szép a táj és remek programok vannak a várban, így a hétvégén felpakoltuk a 6 éves unokát és elindultunk Boldogkőváraljára kirándulni.

Jó napot, tudja mi a kortárs és absztrakt művészet?

A „kortárs” szót meghallva sokaknak nehezen értelmezhető művészeti alkotások jutnak eszébe, vagy nem is tudják igazán meghatározni, mit jelent ez a szó. A kortárs művészeti alkotások azonban itt élnek közöttünk, nap-mint nap rájuk csodálkozunk, lépjünk velük bátran kapcsolatba!

Egy igazi IronMan Veszprémből

Azt mondja, véletlenül indult el élete első IronMan versenyén, amelyre másfél hónap alatt készült fel. Előtte azért lefutotta a 111 km-es Terep Ultra Maratont. Úgy véli, minél idősebb, annál jobban képes a hosszú távú teljesítményekre. Ezek szerint sokat fogunk még hallani Ébner Lászlóról, mert mindössze 47 éves.

A Torino Design nagy dobása

Gyanítjuk, még a sportkocsik rajongói sem sokat hallottak a Torino Desing nevű olasz cégről. A céget Roberto Piatti 1996-ban alapította, s egyedi formavilágukról váltak ismertté a design autók szerelmeseinek körében.

Hidrogén a mobiltelefonban

Izgalmas újdonságról számolt be a napokban a brit Intelligent Energy vállalat; elkészült az első hidrogén üzemmódban működő akkumulátor, melynek prototípusát egy iPhone 6-os készülékben helyezték el.