Színes hírek

Parázson sült finomságok

A szabadban, tűzön ételt sütni, amit aztán emelkedett hangulatban, közösen elfogyasztanak a jelenlévők – ez több tízezer éves jó szokása az emberiségnek.

Amikor madarakat hajkurásztam…

A munkám részeként gyakran kell terepmunkát végeznem, ami azt jelenti, hogy a csapattal közösen elmegyünk a nemzeti parkba vagy valamilyen másik erdőbe madarakat hajkurászni.

Csoki, az édes szívbarát

Harctéren vagy ágyban – a csoki itt is, ott is erőt ad. Sőt, az aztékok isteni eledele az egészséget is védi. Idősebbeknek fiatalító, fiataloknak serkentő.

Boldog első Anyák Napját!

Szia, Mami!
Anyák Napja alkalmából megírom helyetted ezt a cikket. Ne aggódj, nem lesz túl szentimentális, nem kell sok papírzsepi. Na, jó talán az első pár sorhoz.

Túra a vulkán körül

Megjegyzések száma: 1
Amikor Hawaii-ról beszélek, sosem a homokos tengerpartokkal írom körbe ezeket a szigeteket. Rám sokkal nagyobb benyomást tett, hogy például Hawaii-szigeten három működő vulkán található.

Baba a jógaszőnyegen

Különleges élményben volt részünk Gergővel a múlt szombaton. Baba-mama jógán jártunk. Nem vagyok egy jóga-fun, de kipróbáltam már néhány órát.

Az érintés csodája

A gyermek számára az érintés, a simogatás, a masszírozás táplálék. Ugyanolyan táplálék, mint az ásványi anyagok, vitaminok és fehérjék. Táplálék, amely maga a szeretet

Tengernyi ötlet

Április elején egyre többször gondolok a nyaralásra. Mindegy, hogy magyar tenger, vagy külföldi: tó, vagy kisebb víztükör, csak természetes legyen. Vészesen közeledik a nyár és minden évben ötletelünk. Tavaly Horvátországban jártunk, felidéztem az emlékeinket, hátha kedvet kaptok hozzá.