Arcok közülünk

Ötven év feletti innovátor

Közel 50 évesen vágott bele a szerelem-projektbe négy évvel ezelőtt. Olyan termékeket gyárt kisgyermekek számra, melyekkel sikerrel pályázik, és remek visszajelzéseket kap a vásárlóitól.

Harmadik figyelmeztetés

2019.05.21. különleges nap a Harmadik Figyelmeztetés színészzenekar életében. Cserna Antal, Fillár István, Gémes Antos, László Zsolt, Wágner-Puskás Péter és Pethő Gergő az együttes 10. születésnapja alkalmából tartott fergeteges koncertet. Az örömzenélés osztatlan sikert aratott. A koncert meglepetés vendége, Benkő László is elismerően szólt a Harmadik Figyelmeztetés művész muzsikusainak teljesítményéről. A zenekar tagjai a fellépés előtti percekben adtak interjút.

Az ország egyik legjobb séfje egy nő

A négycsillagos szálloda parkjában nevelt bio-fűszernövények, saját kezűleg eltett lecsó, zakuszka és házi befőttek varázsolják egyedivé az általa vezetett, nemzetközileg is elismert konyhát.

Önbizalomba öltözteti a nőket

A weboldalán azt olvastam róla, hogy párkapcsolati coach és mediátorként főleg az önbizalom építésével foglalkozik. Mindehhez stílustanácsadást is társít, így támogatva az életükben elakadt hölgyeket. Kíváncsi lettem Ladányi Beára.

Az emberi hang kutatója

Énekművész, népdalgyűjtő, az emberi hang kutatója. Játszik a Nemzetiben, koncertezett itthon és külföldön, többször megjárta belső Ázsiát. Idén mutatták be második filmjét, melyet tuva sámánszertartások dokumentálásaiból állított össze

Jobb embernek érzem magam a munkám által

Az élsportoló végleg kiszállt a kajakból. Hét világbajnoki arany és tíz európa bajnoki győzelem után végleg lezárult egy sportkarrier. Benedek Dalma kajakost a visszavonulás okairól és a folytatásról kérdeztem.

Kozmetika időpontfoglalás nélkül

Megjegyzések száma: 2
Mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki a szakmájától teljesen eltérő profilú márkát kezdjen el felépíteni olyan filozófia mentén, mely elüt a jelenlegi gyakorlattól? Erről is kérdeztük Kovács Etát a Skintim tulajdonosát.

Aki megérezte a tudás örömét

Célja, hogy bárkivel szót értsen, aki segítségért fordul hozzá. Csaba Beatrix humánerőforrás rendszerfejlesztő és stratégiai szakértő volt a vendégünk.