visszér műtét

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Tisztelt Doktor Úr! Édesanyámnak 2 hónappal ezelőtt volt visszér műtéte, egy kb. 5 cm-es vágása van a combján, amely már az első hetekben bekeményedett, bevörösödött, tapintásra fájdalmas volt. Kontroll vizsgálaton az orvosa csövet épített be, melyen keresztül a felgyülemlett vízszerű folyadék távozni tudott, 5 nap után kivette a csövet, majd ahogy a vágás beforrt, ismét meggyűlt folyadékkal és a korábbi tünetek visszatértek. Olyan éles fájdalmai voltak, hogy mozogni is alig tudott. Az orvosa ma ismét felnyitotta és visszarakta a csövet, valamint antibiotikumot adott neki. Nem tudja megmondani mitől lehet ez. Szeretném a segítségét, tanácsát kérni! Mitől lehet ez az állapot? Megfelelő a kezelése? Válaszát előre is köszönöm! Éva

Hozzászólások

Dr. Boross György
2018. január 18. - 08:48
Tisztelt Hölgyem, kedves Éva! Köszönöm megtisztelő bizalmát, de problémájával kapcsolatban nem vagyok illetékes, javaslom forduljon érsebész szakorvoshoz. Egyébként efféle sebgyógyulási szövődményekről pontos választ csak akkor tudok adni, ha személyesen megvizsgálom a pácienst.
Üdvözlettel: Dr. Boross György