Neuróma?

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Tisztelt Doktor Úr! Lassan 2 hete, hogy a bal lábam utolsó három lábujja menés közben zsibbad, fáj, mintha egy dió lenne ott, ami nyomja. Most már ott tartok, hogy ha nem megyek is érzem a csomót, a járás is egyre fájdalmasabb. Mivel próbálom úgy tartani a lábam, hogy könnyebb legyen a menés, már a külső lábszáram is fáj. Ahogy én megítélem, lúdtalpam sincs. Pár hónapja (kb 3) az ágy lábába véletlenül belerúgtam úgy, hogy az utolsó két lábujjam között szétszakadt a bőr. Kicsit vérzett, nagyon fájt, de elmúlt. Nem kékült be a környéke. Tudom, hogy a pontos diagnózishoz látni kellene a lábam, de mi vár rám, ha elmegyek orvoshoz? Addig kíméljem-e a lábam, vagy ne? Válaszát, segítségét előre is köszönöm: Ági

Hozzászólások

Dr. Boross György
2019. február 27. - 10:02
Kedves Ági!
A vizsgálatig mindenképp kímélje a lábát, de azért ágyban feküdni nem kell.
Ha elmegy egy rendelésre, ott a megtekintés és vizsgálat után valószínűleg még egy röntgenfelvétel is készül, és aztán határozza meg a teendőket az orvos kolléga.
Üdvözlettel:
Dr. Boross György