Mit tegyek?

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Tisztelt Dr. Boross György! Kb.2 hete elestem és megzúzódott a bal csuklóm. Ez idáig fájt kicsit,de elviselhetően, de tudtam itthon végezni a házimunkát. De ma nagyon fájt semmit nem tudtam csinálni. Sajnos csak most vettem Flexagil kenőcsöt és csuklószorìtót. Ha mozgatom most is (fásliba van és csuklószorìtóba) érzem, hogy kattog a porc (mondjuk az amugy is szokott mindenütt pl.têrdem, nyakam, hátam stb. Az olvastam, hogy valószìnű rándulás és hogy közepes vagy súlyos inszallag szakadás. De azt nem tudom eldönteni melyik. Amúgy mozgás hatására fáj, emelés kivan zárva még pl.1 kg cukor is, és kicsit alúl az alkaromnàl felvan dúzzadva, és sárgás elszineződés is van. Nagyon szépen köszönöm a mielöbbi válaszát. Tisztelettel: Nóra

Hozzászólások

Dr. Boross György
2018. január 28. - 10:33
Kedves Nóra!
A legfontosabb, hogy készüljön egy röntgenfelvétel a csuklójáról, mert csak akkor lehet tisztázni, hogy esetleg nem tört-e el, hiszen ettől függ a szükséges kezelés!
Mindenképpen keressen fel tehát egy baleseti sebészeti rendelést, ha gondolja én is szeretettel látom valamelyik rendelésemen, kérjen időpontot:
http://www.drboross.com/kapcsolat/
Üdvözlettel: Dr. Boross György