Könyök

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Jónapot! A könyököm 6.napja fáj,illetve éjszaka arra kelek hogy belehasít és fáj,napközbe is de nem annyira,kivéve akkor amikor mozgatom vagy egyszerüen csak kihuzok egy széket belehasít,vagy pihentetés közbe is nekiáll az erős fájdalom,..mi lehet a baja? Nem eröltettem meg semmi..,(háziorvos csak ránezett es aztmondta semmi baja így nem tudok sehova elmenni.. jó pár éve van olyan panaszom hogy néha nemtudom hogy irjam le..talán az hogy beakad kinyujttam éppen valamiért és éles belehasítás majd annyira fájt,de nem tudtam kihajlítani csak kiütéssel(oldalra ütögettem a levegöbe amig roppant és utanna kitudtam nyujtani,de utánna fájt is jó pár óráig.. ez a tünet ez a bekadás mindkét könyökömnél megvan, viszont ez a fájdalom amit az elején irtam csak a jobb könyököm,Remélem tud mondani valamit Illetve megkérdezném hogy ugyan az a belehasitás a bal térdemnél,3x volt ciszta mütétem,helyi érzéstelenítésben. Válaszát köszönöm

Hozzászólások

Dr. Boross György
2019. március 23. - 17:00
Kedves Klaudia!
Pontos választ természetesen csak vizsgálat alapján lehet mondani, de a leírtak figyelembe vételével elképzelhető, hogy úgynevezett teniszkönyöke van, ami az izomeredés túlterheléses gyulladása.
Javaslom, keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.
Üdvözlettel:
Dr. Boross György