Kérdés

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Tisztelt Doktor Úr! A munka védelmi cipő használatával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Olyan cégnél dolgozom ahol kötelező hordani a munka védelmi cipőt viszont nekem elég sok probléma van a labaimmal. Mindkét lábam kalapács ujj miatt műve van sajnos a jobb lábamra újra ez vár mert nem volt siker a műtét, mindkét lábam visszerek borítják ludtalpas vagyok és ráadásul nem régiben derült ki hogy nyitott gerinem van. A kérdésem az lenne hogy van e esetleg lehetőség arra hogy orvosi igazolást kapjak arról hogy nem tudom használni a munka védelmi cipőt?! Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!!! További szép napot kívánok önnek Tisztelettel Ladányi Tünde

Hozzászólások

Dr. Boross György
2020. január 27. - 08:45
Tisztelt Hölgyem, kedves Tünde!
Mindenképpen szükséges egy ortopédiai vizsgálat, ahol leírják, hogy lába milyen állapotban van, és hogy a munkavédelmi cipő árthat-e, okozhat-e rosszabbodást.
Üdvözlettel:
Dr. Boross György