Borda elmozdulása

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Tisztelt Doktor úr! Hónapok óta ébredek arra éjszaka, ha a bal oldalamra fordulok, egy pontban olyan érzésem van, mintha begyűrődött volna alattam az ágynemű - de ebben az egy pontban, ahol a gyűrődésnek kellene lennie, semmi nincs, csak az érzés, amitől tompa fájdalmam is jelentkezik. A lumbális szakaszon gerincsérvem van, a nyakamnál is kopásos elváltozások. Látatlanban mit gondol, mi lehet a zavaró tűnet oka? Milyen orvoshoz forduljak? A háziorvos a reumatológiára irányított, ahova a következő héten megyek, de nem tudom, hogy megfelelő e ez is irány. Balesetem nem volt, álló, ülő, mozgó helyzetben semmi tüntetm nincs. Megtisztelő válaszát köszönöm!

Hozzászólások

Dr. Boross György
2019. február 19. - 08:30
Kedves Liliann!
Kiindulásnak abszolút tökéletes a reumatológia, az ottani orvos, amennyiben szükségesnek tartja, tovább tudja küldeni ortopédiára, vagy belgyógyászatra.
Látatlanban sajnos nem tudok konrét választ adni arra, hogy mi okozhatja a panaszokat.
Üdvözlettel:
Dr. Boross György