Osteoid osteoma?

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Novemberben derékfájdalom miatt antibiotikumot szedtem, majd láz, izuleti fajdalom, testszerte kiütés jelentkezett. Panaszaim elmúltak, de jobb lábszáram fájdalmas volt. Rtg: jobb fibula dist. 6mmes bizonytalan felritkult terület, mérsékelt sclerotikus szegéllyel, osteoid osteoma gyanú. Ct leletet várom. Előfordulhat hogy rosszindulatú az elváltozás?

Hozzászólások

Dr. Boross György
2019. január 18. - 18:26
Kedves Heni!
Látatlanban nem tudok biztos választ adni, de az osteoid osteoma egy jóindulatú csontelváltozás.
Üdvözlettel:
Dr. Boross György