Szűnni nem akaró fájdalom

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Tisztelt Doktor úr. Hosszú ideje szenvedek a térdemmel,jártam orvosnál de értelmes választ nem kaptam a problémámra,remélem ön tud segíteni. Több hónapja szúr a bal térdem,van amikor hetekig semmi probléma vele de amikor előjön nagyon kellemetlen. Ezt a fájdalmat a térdkalácsom felső részében érzem,de van amikor a belső térdemben. Most egy ideje már nem volt panaszom,de tegnap biciklizés közben egyből éreztem,ahogy tekertem úgy szúrt a térdem,ma már a térdhajlatomban is erős feszülést érzek.Annyit még tudnia kell hogy ha hátra nyújtom a lábamat akkor egy elég nagy dudor látszik a hajlatomban,az ami irtózatosan fáj,voltam uh-n ahol sem folyadékot sem mást nem találtak benne,viszont ez a dudor ott van és fáj. Kaptam már olyan választ hogy megerőltetés,akkor adtak bele ínjekciót de semmit nem ért,porcerősítőt amit végig szedtem mégsem javul! Milyen orvoshoz forduljak? Milyen vizsgálatra menjek el ami kimutatná a valódi problémát,ön mire gondol leírak alapján? Válaszát hálásan köszönöm.

Hozzászólások

Dr. Boross György
2018. augusztus 09. - 08:49
Kedves Attila!
Mindenképpen ortopéd orvoshoz forduljon!
Pontos választ a panaszaira én is csak vizsgálat, és röntgen felvétel alapján tudok mondani, több probléma is állhat a panaszok mögött.
Üdvözlettel:
Dr. Boross György