Csípő

Az ortopéd orvos válaszol

Az ortopéd orvos válaszol

Dr. Boross György ortopéd orvos, kéz-és baleseti sebész Specialitása az ortopéd problémák kezelése, sikeres sebészként pedig bizalommal kereshetik műtéti megoldásokat igénylő problémákkal is.

Jó estét Kívánok! 20 éves vagyok Nő és csípő ficammal születtem. Magasságom 170 cm és 52 kg. Csütörtökön voltam Ortopédián kontrollon és a Röntgenfelvétel alapján azt mondta az Ortopéd orvos, hogy igen rossz állapotban van a bal csípőm. Kíméljem, ne sportoljak eddig se csináltam semmilyen sportot. Azt mondta mindenképp protézis kell bele, de majd erre 40 év alatt kerül sor. Állandó iszonyatos fájdalmam van a csípőben, a medence csontomban, derekamban és a térdemben. Nem használ már a gyógyszer sem és a krémek sem. Az lenne a kérdésem, most miért nem lehet beültetni? Már semmi sem használ és nem értem, miért nem ültetik be most a csípőprotézist.

Hozzászólások

György Dr. Boross
2017. december 04. - 15:36
Kedves Judit!
Pontos választ csak személyes vizsgálat és a friss röntgenfelvételek megtekintése alapján tudok adni Önnek. Üdvözlettel: Dr. Boross György www.drboross.com/kapcsolat